ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

شکایت تولیت حرم مطهر امام حسین (ع) از آمریکا

شکایت تولیت حرم مطهر امام حسین (ع) از آمریکا تولیت حرم مطهر امام حسین (ع) اعلام کرد که در واکنش به حملات اخیر آمریکا به فرودگاه کربلا، از واشنگتن شکایت کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۴ - ۲۹ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 19
کد خبر: ۳۸۶۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ تولیت حرم مطهر امام حسین (ع) امروز پنجشنبه از نخستین اقدامات خود برای شکایت علیه ایالات متحده آمریکا بابت حمله اخیر واشنگتن خبر داد.

 

«حسن رشید جواد العبایجی» معاون دبیرکل تولیت حرم مطهر امام حسین (ع) با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: مسئله مهمی وجود دارد و آن، اینکه، آمریکایی‌ها فقط زبان حقوق را می‌فهمند.

 

تولیت مذکور، «به یکی از وکلای آمریکایی» وکالت داده است تا در آمریکا درباره حمله به فرودگاه بین‌المللی کربلا شکایت کند.

 

وی با بیان اینکه همه می‌دانند که آن، فرودگاه غیر نظامی است، تصریح کرد: تولیت حرم مطهر امام حسین (ع) از چند کانال دست به کار شده و وزارت خارجه نیز به شورای امنیت و سازمان ملل، نامه فرستاده است.

 

العبایجی خاطر نشان کرد، تولیت حرم مطهر امام حسین (ع) وارد کار شده و ستاد مدیریت بحران تشکیل داده است و اعضای هیئت مدیره تولیت نیز، در حال آگاه‌سازی افکار عمومی نسبت به حمله به این فرودگاه است.

 

دبیرخانه تولیت آستان مبارک امام حسین (ع) روز گذشته در بیانیه‌ای احتمال داد که آمریکا در حمله به فرودگاه کربلا از سلاح بیولوژیک یا میکروبی یا شیمیایی استفاده کرده باشد.

 

تولیت آستان امام حسین -علیه السلام- در تاریخ ۲۳ اسفند از قصد خود برای شکایت از آمریکا به دادگاههای بین‌المللی به علت بمباران فرودگاه شهر کربلا خبر داده بود.

 

نیروهای آمریکایی ۲۳ اسفند ماه جاری در واکنش به حمله افراد ناشناس به پایگاه التاجی که میزبان نیروهای نظامی آمریکا و برخی کشورهای عضو ائتلاف بین‌المللی ضد داعش در عراق است، به چند نقطه متعلق به الحشد الشعبی حمله کردند و در یکی از این حملات فرودگاه غیرنظامی و در دست ساخت کربلا را به بهانه اینکه از آنجا موشک شلیک شده است، هدف قرار دادند.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha